KÜTAHYA ŞAPHANE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin KOZ´un 2016-2017 Eğtiim-Öğretim Yılı yıl sonu mesajı. 
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı

             Bugün 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının son günü. Bir yıl boyunca, gece gündüz demeden çalışan Değerli Mesai Arkadaşlarıma, üstün çalışma azimleri ve gayretleriyle, bugüne hazırlanan ve karnelerini alacak olan geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza ve Eğitimin bir parçası olan, öğrencilerimizden ve okullarından desteklerini esirgemeyen siz velilerimize şükranlarımı sunuyorum. 

Sevgili Öğrencilerimiz; 

             Sizler geleceğimizin teminatısınız. Ülkemizin huzur ve refah içerisinde varlığını sürmesini sizler sağlayacaksınız. Onun içindir ki sizlerin vatanına, milletine, dinine, örf ve adetlerine bağlı olarak yetişmeniz bizlerin en büyük ve öncelikli hedefidir. Dün olduğu gibi bugünde, vatanımıza, bayrağımıza, dinimize kastedenler olmuştur. Gelecekte de olacaktır. Ama bu millet nasıl Çanakkale de düşmana geçit vermediyse, 15 Temmuz gecesi yaşadığımız Hain Darbe girişimine Tankların önüne kendilerini siper ederek DUR dediyse, bizler eminiz ki gelecekte de olması muhtemel bu gibi durumlarda üzerinize düşen görevi gözünüzü kırpmadan yerine getireceksiniz. Bunun için çok çalışacaksınız, zamanınızı boşa harcamayacak, yeni düşünceler geliştirecek, projeler üretecek, bilimsel alanlarda çalışmalar yaparak ülkenizin gelişimine nasıl katkı sağlayabileceğinizi düşüneceksiniz. Biz buna inanıyoruz. Yeni Eğitim-Öğretim yılına dinlenmiş bir şekilde gelmenizi istiyor, hepinize iyi bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum. 

Değerli Mesai Arkadaşlarım; 

Yoğun bir Eğitim-Öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bir yıl boyunca gece gündüz demeden, öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak adına büyük bir özveriyle çalıştınız. Onları Akademik anlamda yetiştirirken, bir taraftan da Vatanına, milletine, bayrağına, dinine, bağlı birer birey olmaları için uğraştınız. Onların dertleriyle dertlendiniz, sevinçleriyle sevindiniz. Kimi zaman beraber güldünüz, kimi zaman beraber ağladınız. Bundan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize sevdiklerinizle beraber iyi tatiller diliyorum. 

Değerli Velilerimiz; 

Sizler Eğitimin bir parçasısınız. Okullarımızın kapıları sizlere daima açıktır. Öğretmenlerimizle beraber, sizlerde yoğun bir çalışma dönemini bitirmiş bulunuyorsunuz. Çocuklarınız karnelerini aldılar. Onların bu başarısı sizlerinde başarısı aynı zamanda. Bazılarının karnelerinde notları düşük olabilir. Olsun, bunu önümüzdeki Eğitim – Öğretim yılında telafi edebilirler. Ama bu notlar yüzünden onları kırmanızın telafisi olamaz. Bunun bilincinde olarak onlara yaklaşmanızı ve onları daha çok çalışmaları, gayret göstermeleri konusunda teşvik etmenizi istiyorum sizden. Onlara elinizden geldiğince iyi bir tatil dönemi yaşatın. Bizler, Tatil dönüşlerinde onları burada bekliyor olacağız. Hepinize çocuklarınızla beraber iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

  

Metin KOZ          

İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

 

Pazar Mahallesi Karakol Sokak No1/Z1 Şaphane/KÜTAHYA - 0274 551 24 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.